Suupisted  » Külmad suupisted

Pirnisuupisted

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Täiuslik pirn Autor: Tiina Lebane
Keera küps ja mahlane pirn singiviilu sisse ning piserda peale kerge õli-äädikakaste. Või keera koos pirniga peekoni sisse rukolalehti ja viil sinihallitusjuustu, pigista üle sidrunimahlaga ja keeruta veskist piprasegu peale. Tulemus on ilus, lihtne ja väga maitsev!
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 8 portsjonit
Toorsuitsusingi-pirnisektorid kerge kastmega
1. Lõika pirnid pooleks ja kõik pirnipoolikud omakorda 4 sektoriks. Koorida ei ole vaja. Keera sektorid singiviilu sisse ja tõsta taldrikule.
2. Sega õli ja äädikas ning nirista pirnidele. Peale keeruta veskist õige pisut soolapuru.


Pirnisektorid toorsuitsupeekonis
1. Lõika pirnid pooleks ja iga pirnipoolik 4 sektoriks. Koorida ei ole vaja.
2. Kui peekoniviilud on kitsad, läheb vaja 16 viilu. Kui laiemad, piisab 8 viilust, sellisel juhul lõika need pikuti pooleks. Lõika sinihallitusjuust kangideks.
3. Keera pirnisektor koos rukolalehtede ja juustuga peekoni sisse, tõsta taldrikule. Pigista üle värske sidrunimahlaga ja jahvata peale piprasegu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa