Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad suupisted

Tuunikala-rillette

Külmad suupisted

Tuunikala-rillette

Erki Siplane Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Erki Siplane

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
200 g Tuunikala õlis
1 spl Väikesed kapparid
2 spl Peeneks hakitud šalottsibulad
1 spl Peeneks hakitud petersell
0.5 tk Küüslauguküüs
1 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
6 tilka Tabasco kaste
100 g Majonees
1 karp Kirsstomatid
Praadimiseks või
Sool
Must pipar
Oliivid
4 tk Röstsaia viil
1. Sega kokku tuunikala, majonees, kapparid, šalottsibul, petersell ja küüslauk. Maitsesta
sidrunimahla, Tabasco ning soola ja pipraga.

2. Prae saiaviilud võis. Aseta saiale kirsstomativiilud ja tuunikalakreem. Söö kõrvale oliive.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool