Suupisted  » Külmad suupisted

Täidetud lavašš tuunikalaga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: eva-liisa
Maitsvad suupisted. 
Kogus: 1 portsjon

Laota lavašš lauale ning määri sinna peale Merevaik. Tükelda paprika ja tomat ning pane kaussi, milles eelnevalt on juba kodujuust ja riivjuust, sega omavahel.seejärel pese hiinakapsas ja laota selle lehed lavassi alumisse äärde. Hiinakapsa peale aseta tomati-paprika-kodujuustu-riivjuustu segu ning nörutatud tuunikala. Keera lavašš rulli ning pane külmkappi seisma umbes kaheks -kolmeks tunniks! Jälgi et tuunikala oleks ilusasti ära nõrutatud, muidu vöïb lavašš liiga ära "vettida".
Löika lavašširull väiksemateks tükkideks ning laota kandikule. Kaunista lehtsalatiga. Lisandiks vöib pakkuda värsket salatit ja hapukoore-dipi kastet.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Liisi 22.apr 2011 16:24
Mis mõttes alumisse äärde? Kas siis tuunikala ja rohelise mass jääb ainult rulli keskele? Ma ise olen hiinakapsa või siis lehtsalati terve lava??i peale laotanud.
Triinu 22.okt 2010 15:39
Olen seda ühekorra teinud nii, et asendasin tuunikala singiga. Täna teen jälle aga jätan paprika panemata, see vist tegi selle liiga vesiseks.
siki 17.jaan 2010 15:54
väga hea kirjeldus,arvatakse muidu,et kõik on elementaarne,aga pole ju..
1