Suupisted  » Külmad suupisted

Tšipsid porgandist, pastinaagist ja kartulist

Keskmine hinne: 2.38 Allikas: Targu talita Autor: Sirje Rekkor
Ahjus küpsetatud köögiviljakrõpsud. 
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon

Köögiviljad koori ja lõika õhukesteks (maksimaalselt 5 mm paksusteks) viiludeks. Kuumuta vesi keema, lisa sool. Blanšeeri köögivilju keevas vees umbes 3 minutit. Võta nad vahukulbiga välja, uhu külma veega, nõruta ja lase veidi jahtuda. Pintselda ahjuplaat kergelt õliga üle. Köögiviljaviilud sega õli, maisijahu, soola ja pipraga. Laota need ühekordse kihina ahjuplaadile. Küpseta kuumas ahjus 4-5 minutit mõlemalt poolt, kuni aedviljakrõpsud on kaunilt kuldpruunid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa