Suupisted  » Külmad suupisted

Hummus Bi Tahini

Keskmine hinne: 2.16 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
Vahemere maades pannakse hummus lauale eelroana või suupistena kas toorete köögiviljade dippimiseks või lauasaiale määrimiseks. Hästi sobib hummus ka keedetud munade täitmiseks. Läänemaailmas on hummusest saanud trendikas piduroog, mis tavaliselt tuuakse lauale dipikastmena koos pita- või naanleivaga. NB! Samal põhimõttel võib pasteeditaolist määret valmistada ka punastest või valgetest ubadest.
Rösti seesamiseemneid kuival pannil 2–3 minutit väga madalal kuumusel, jahvata kohvimasinas peeneks või kasuta peenestamiseks uhmrit. Töötle kurnatud, hoolikalt loputatud ja seejärel veel kord nõrutatud kikerherned köögikombainis või kannmikseris püreeks, lisa õli, küüslauk, seesamijahu ja maitseaineid, töötle ühtlaseks pastaks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Catarin 09.aug 2010 20:54
Ise panen veidike vähem õli, aga muidu väga maitsev!
1