Suupisted  » Külmad suupisted

Marineeritud riisikad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
Vürtsikad marineeritud riisikad.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Kupatada riisikad ja viimaks lasta tugevalt soolaga maitsestatud vees keema. Riisuda vaht ning keeta mõni minut. Seejärel seened kurnata.
Valmistada marinaad. Äädikas lisada kõige viimasena, kui vedelik on jõudnud juba keeda ning omandanud maitse. Seened panna kaanega suletavasse puhtasse klaaspurki, valada peale kuum marinaad. Purkidesse lisada veidi mädarõigast, see hoiab ära hallituse tekke. Marinaad säilib terve aasta, kuni uute seenteni.
NB! Retsepti Soome päritolu tõttu eeldatakse, et äädikas on 9%-ne. Eesti 30% äädika puhul tuleks seega kogust vähendada ca 3 korda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa