Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad suupisted

Kodujuustuga pesto

Kodujuustu baasil valmistatud pestot võib kasutada võileivakattena.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
500 g Kodujuust
100 g Basiilik (värske)
0.5 dl Oliiviõli
0.5 tl Sool
0.25 tl Must pipar
1 küüs Küüslauk
1 sl Laimimahla
2 sl Sarapuupähklipuru
Aseta nõrutatud kodujuust köögikombaini. Lisa basiilik, oliiviõli ja maitseained. Sega ühtlseks massiks. Kõige lõpuks lisa purustatud sarapuupähklid. Pane segu pritskotti ning kata sellega kergelt röstitud  leiva- või saiaviil. Sobib ka kreekerite katteks.

KOMMENTAARID

anette 15.apr 2010 19:15
mmmmmmm kui hea:Y
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes