Suupisted  » Külmad suupisted

Lumekrabivaht roosilehel

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodu ja Aed Autor: Sven Azojan
Purusta lumekrabiliha saumikseriga. Sega suuremasse kaussi maitsestamata toorjuust, jahvatatud ingver ja sool. Vahusta tugevaks ja kohevaks vahuks. Tõsta vaht kondiitripritsi. Pritsi igale kreekerile pisike vahukogus. Pese roosiõis mitte tugeva, voolava toasooja vee all. Jaota roosiõis lahtisteks kroonlehtedeks, pane majapidamispaberile pisut kuivama (u 5 minutiks). Aseta igale kreekerile üks kroonleht, mille kausjas osa täida lumekrabivahuga. Kaunista laimikoore ja kollase paprikaga ning serveeri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ann 29.märts 2012 18:16
Mina ingverit ei lisanud. Väga mõnusad tulid!
juula 21.juuli 2011 19:56
kas see jahvatatud ingver tegi asja väga ingverimaitseliseks?
Rull 03.juuli 2010 21:44
:O Lahedalt mõnus, seda peaks proovima
Nööp 08.märts 2010 18:09
Roosiõielehte ärge lisage ( kui pole just enda mahekasvatatud), neid pritsitakse kahjurite vastu.
Hellu 21.veeb 2010 19:54
Väga maitsev! Kõik kiitsid kes sõid:)
peregrinus 03.dets 2009 11:31
Roosileht on peamiselt vist väljanägemise pärast :) Tegin ilma leheta ning värskeks noodiks lisasin kooritud kurgi poolkettad. Väga maitsev ja ülimalt lihtne!
Kris 17.sept 2009 21:49
Kas ilma roosileheta on väga teise maitsega, et ei tasukski äkki teha? St., et kas roosileht oluline maitse või välimuse mõttes?
tii tii 02.sept 2009 11:16
väga hea amps tuli :) kõigile pidulistele meeldis :)
jupp 27.aug 2009 11:53
ilus asi ja tegelikult väga lihtne
P. 22.aug 2009 19:28
üü, väga luks :), väga hea ka kindlasti :)
1