Suupisted  » Soojad suupisted

Küpsetatud kevadrullid filotainast

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: 100 rooga
Murra riisinuudlid 5 cm pikkusteks tükkideks, kalla keeva veega üle ja lase 4 minutit seista, loputa ning nõruta. Lõika köögivili 5 cm pikkusteks peenteks ribadeks.
Keeda paprikat, ube ja porgandit soolakas vees 5 minutit, nõruta. Sega kogu köögivili küüslaugupulbri, soola ja sidrunikoorega. Võta üks tainaleht, pintselda see õliga üle. Korda sedasama veel kaks korda, nii et saad kolmekordse tainalehe; lõika see 8 tükiks. Hoia ülejäänud tainalehti niiske rätiku all. Pane igale plaadile kimbuke köögivilja ja nuudleid. Keera külgmised servad üle kimbukese otste ja rulli tainaplaat tihedalt kokku. Tee samamoodi ka järgmised rullid, lao need küpsetuspaberiga kaetud plaadile, ühenduskoht allpool, ja pintselda õliga üle. Küpseta 175° 15-18 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa