Suupisted  » Soojad suupisted

Suupisteribad pestoga

Keskmine hinne: 3.57 Allikas: 100 rooga
Lihtsamat ja kiiremini valmivat suupistet on raske välja mõelda. Sellele vaatamata kaovad pestoribad vaagnalt imekähku.
Rulli lehttaigen õhukeseks ristkülikuks ja määri sellele labidakesega pestokastet. Kui sa pole päris kindel sööjate pestolembuses, kasuta seda tugevamaitselist lisandit vaid väheke ja raputa peale peenelt riivitud Campanello või Parmesani juustu. Murra taina pikem serv 7–8 cm laiuselt taignaplaadi peale ja jätka lappamist, kuni kogu tainas on kokku keeratud. Lõika saadud ristkülik paari sentimeetri laiusteks ribadeks ja tõsta need pannkoogilabidaga ahjuplaadile. Pintselda ribade pealispinda vähese veega läbiklopitud munaga ja puista peale seesamiseemneid. Küpseta kuumas ahjus 225° juures, kuni ribad on kõrgeks ja õhuliseks kerkinud ning kenasti pruunistunud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Error 11.apr 2013 13:03
Olen teinud ka üks õhtu ette. Kuigi nad tõmbavad pisut kõvemaks, on nad siiski ka järgmine päev imemaitsvad. Minu külalised olid alguses umbusklikud, kuid pärast esimest maitsmist said kõik imekiiresti otsa :)
kris 20.jaan 2013 21:20
Kas neid võib valmistada ka üks õhtu ette, suupisteks külmale lauale?
Margit007 26.dets 2012 14:25
Väga lihtne teha. Külalised sõid ja kiitsid.
Brüleekreem 07.okt 2012 10:39
Toppisin sinna vahele ka praetud kukeseeni. Oli hea.
maarzz 09.märts 2012 20:45
Homme teen neid sünnipäeva lauale snäkiks. Teen kahte sorti, punase ja rohelise pestoga, endale meeldib punane pesto hulga rohkem. Punast kasutatakse meie peres igapäevaselt. Eks siis ole näha mis paremini peale läheb :)
Sissu 08.sept 2011 18:50
Hinne ei taha kuidagi läbi tulla :( Kindel 5p
Sissu 08.sept 2011 18:49
Nii lihtne ja hea. Reedeseks filmiõhtuks ideaalne Ja pean ka mina kiitma sama pestot mis kokkaja, soovitan soojalt
Kokkaja 25.juuni 2011 20:46
Ostan ise väikses purgikeses olevat rohelist pestot. Paraku ei tule nimi meelde- rohelise sildiga ja punaka laigu sees on ka pestotootja nimi. Enamustes poodides olemas, maksab 25 - 30 krooni. Uhasin ampsudele ka korralikult parmesani sisse ja kauaks nad lauale ei jäänud :)
Mii 02.mai 2011 22:05
Ma olen mitu korda pestot ostnud ja ausalt pole veel head saanud. Ise ei viitsi enam teha, eriti kui läheb selle rulli sisse. Mis nimelist pestot olete proovinud ja julgete kiita?
Jutsukene 24.märts 2011 14:29
pesto maitseb ülihea, kasutasin pärmi-lehttainast, on natuke vähem rasvane.
juuli 30.dets 2010 13:24
mina sain teada, et liiga kaua ei maksa küpsetada, siis jääb ainult rasv järgi pmst :P
Liine 20.sept 2010 17:38
väga maitsvad...tahaks jälle :)!
alice 18.sept 2010 12:28
olen ka neid ikka juba päris-päris mitu korda teinud..suured lemmikud nii suurte, kui väikeste seas
mtve 25.dets 2009 20:19
Tegin veidi omaloomingut, valmistasin taignast lihtsalt pestokeerud ja kadusid nad kandikult niuhti:) Uskumatu kui lihtsad asjad võivad teinekord head olla;)
tädieevi 28.sept 2009 16:50
Lihtsad, kiired ja imemaitsvad. Kõik sööjad on kiitnud!
1