Suupisted  » Soojad suupisted

Friteeritud suvikõrvits

Keskmine hinne: 5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Helen
Köögiviljaroog. Serveeri kohe kas liharoa lisandi või omaette einena.
Lõika väikesed suvikõrvitsad 5 cm pikkusteks juppideks, seejärel 1 cm paksusteks viiludeks.
Mõõda jahu kaanega purki, lisa pipar ja sool ning umbes 1,5 dl vett. Sule purk kaanega ja raputa, kuni tekib ühtlane taigen, mis peaks olema vedela majoneesi paksune. Kasta kõrvitsatükid taignasse ja tõsta ühe kihina 180 kraadini (niiske kahvel tekitab ägeda särina!) kuumutatud õlisse. Keeda, kuni tainas on krõbe ja pruun, tõsta siis vahukulbiga välja.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tsonn 04.jaan 2006 23:57
Suvikõrvitsat tasuks tempida enne natuke sidrunimahlaga,pipra ja soolaga-tuleb vingem.
Nona 07.nov 2005 14:17
lisasin soola-piprale veel paprikapulbrit, mis andis värvi ja tugevamat maitset.
1