Suupisted  » Soojad suupisted

Chili con carne paprikaga

Keskmine hinne: 5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
Serveeri tortiljade või tacod´e täitmiseks või lõunaroaks hapukoorega.

Kuumuta lahtinäpitud hakkliha nelja eraldi portsjonina õlis kuni punase värvuse kadumiseni; tõsta iga portsjon vahukulbiga pannilt ära. Kuumuta peenestatud sibulat ja küüslauku madalal kuumusel 7–8 minutit. Kalla juurde vesi, lisa leemekuubik ja tomatihoidis; pane uuesti pannile ka hakkliha. Lase kaane all väikesel kuumusel 20 minutit haududa. Lisa väikesteks tükkideks lõigatud paprikakaunad ja tshillikaste ning hauta veel 30 minutit. Lisa oad koos leemega ja lase läbi kuumeneda, viimistle maitse. 
Serveeri tortiljade või taco´de täitmiseks või lõunaroaks. Mehhikos kuulub selle roa juurde keedetud riis, mille võid ka koos roaga pehmeks hautada.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Leanika 23.juuli 2009 20:59
Ykskord tegin ja väga hea ja kõhtutäitev oli, sõin koos ise tehtud tortiljadega:D suur portsjon tuli, suure poti täis, jätkus 7-le inimesele.
1