Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad suupisted

Kana- ja lillkapsanagitsad

Soojad suupisted

Kana- ja lillkapsanagitsad

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lihtsad ja head suupisteampsud igale peolauale. Valmista neid nii kana kui ka köögiviljadega, viimastega saad tervislikumad ampsud. Serveeri dipikastmega.
20-40 min
Kiudainerikas
Retsept
2 tk Kanafilee
Lillkapsas või
300 g Spargelkapsas
2 tk Muna
2 dl Nisujahu
2 dl Riivsai
3 dl Riivjuust
Sool
Must pipar
KASTE
2 dl Majonees
1 dl Hapukoor
1 dl Ketšup
1 tl Broilerimaitseaine
Lõika kanafileed suupärasteks tükkideks. Eralda lillkapsas väikesteks õisikuteks, keeda 3 minutit ja nõruta. Klopi munad supitaldrikus kahvliga lahti. Pane jahu, riivsai ja -juust igaüks eraldi taldrikule. Maitsesta riivsai soola ja pipraga. Paneeri kanaribasid ja lillkapsaõisikuid esmalt jahus, siis munas, juustus ja lõpuks riivsaias. Küpseta ahjus 225 kraadi juures küpsetuspaberiga kaetud plaadil 15–20 minutit. Keera vahepeal ringi, et nagitsad pruunistuksid igast küljest. Sega kokku kastmeained ja serveeri kastet koos nagitsatega.

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega