Suupisted  » Soojad suupisted

Kana- ja lillkapsanagitsad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Lihtsad ja head suupisteampsud igale peolauale. Valmista neid nii kana kui ka köögiviljadega, viimastega saad tervislikumad ampsud. Serveeri dipikastmega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Lõika kanafileed suupärasteks tükkideks. Eralda lillkapsas väikesteks õisikuteks, keeda 3 minutit ja nõruta. Klopi munad supitaldrikus kahvliga lahti. Pane jahu, riivsai ja -juust igaüks eraldi taldrikule. Maitsesta riivsai soola ja pipraga. Paneeri kanaribasid ja lillkapsaõisikuid esmalt jahus, siis munas, juustus ja lõpuks riivsaias. Küpseta ahjus 225 kraadi juures küpsetuspaberiga kaetud plaadil 15–20 minutit. Keera vahepeal ringi, et nagitsad pruunistuksid igast küljest. Sega kokku kastmeained ja serveeri kastet koos nagitsatega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa