Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad suupisted

Baklažaanirullid

Soojad suupisted

Baklažaanirullid

Kersti Rea Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Indrek Susi
20-40 min
Gluteenivaba
Kiudainerikas
Retsept
2 tk Baklažaan
Sool
Oliiviõli
Basiilikulehed
100 g Feta
10 tk Päikesekuivatatud tomatid
1. Vali poeriiulilt pikad sihvakad peenemapoolsed baklažaanid. Viiluta pikkupidi, aseta majapidamispaberile,
raputa üle soolaga ja jäta 20 minutiks seisma.

2. Patsuta viilud tekkinud vedelikust kuivaks, määri mõlemalt poolt oliiviõliga ja grilli 3–4 minutit kuumal grillil, kuni viilud on pehmenenud ja veidi pruunid. Võid baklažaani juba eelmisel päeval ära grillida, et pidupäeval lihtsam oleks.

3. Aseta grillitud baklažaaniviilu ühte otsa basiilikuleht, mille peale tõsta veidi fetat ja päikesekuivatatud tomat. Kui tomat on liiga suur, lõika see parajaks tükiks. Keera baklažaan täidise ümber tihedalt kokku ja kinnita puutikuga. Serveeri koos basiilikulehtedega.

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega