Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad suupisted

Karamellistatud sibulapirukas anšoovise ja oliividega

Soojad suupisted

Karamellistatud sibulapirukas anšoovise ja oliividega

Angeelika Kang Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa

üle 60 min

Retsept
portsjonile
400 g Lehttainas
0.5 dl Oliiviõli
1 kg Sibul
1 dl Šerri veiniäädikas
1 dl Fariinsuhkur
Sool
Must pipar
50 g Kalamata oliivid
12 tk Anšoovise filee
6 tk Tüümianioks
1 tk Munakollane pintseldamiseks
1. Koori ja viiluta sibulad ning hauta õlis paksu põhjaga potis aeg-ajalt segades 45 minutit, kuni sibulad muutuvad kuldseks. Lisa veiniäädikas, suhkur, sool ja must pipar ja hauta veel 20 minutit.

2. Lõika lehttainas piklikeks tükkideks ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Eelküpseta tainast 225kraadises ahjus 15 minutit. Toksi kerkinud põhjale kahvliga augud. Tõsta peale sibulasegu ja kata poolitatud oliivide, anšooviste ja tüümianiokstega.

3. Küpseta 200kraadises ahjus 15 minutit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga