Suupisted  » Soojad suupisted

Karamellistatud sibulapirukas anšoovise ja oliividega

Keskmine hinne: 2.91 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Angeelika Kang
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori ja viiluta sibulad ning hauta õlis paksu põhjaga potis aeg-ajalt segades 45 minutit, kuni sibulad muutuvad kuldseks. Lisa veiniäädikas, suhkur, sool ja must pipar ja hauta veel 20 minutit.

2. Lõika lehttainas piklikeks tükkideks ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Eelküpseta tainast 225kraadises ahjus 15 minutit. Toksi kerkinud põhjale kahvliga augud. Tõsta peale sibulasegu ja kata poolitatud oliivide, anšooviste ja tüümianiokstega.

3. Küpseta 200kraadises ahjus 15 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa