Suupisted  » Soojad suupisted

Porru-juustukorvikesed

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Korvikeste põhiline koostisosa on muretainas. Täidise võib panna igaüks oma soovi kohase, siin on antud porru-juustutäidis.
Taina valmistamiseks sega kokku jahu, või, sool, vesi ja muna. Valmis tainas keera fooliumisse ja jäta u 1 tunniks külmkappi seisma. Seejärel rulli tainas kergelt jahusel laual laiali ja suru vormidesse. Küpseta eelsoojendatud ahjus 225 kraadi juures(gaasipliidil 4.jaotus) u 10 minutit.
Lase jahtuda. 
Porruribad keeda väheses soolaga maitsestatud vees, kurna. Lihatükid prae pannil krõbedaks.
Soojenda bešamellkaste, sega hulka riivitud juust, vahukoor, porru ja liha. Täida korvikesed juustuviilude ja porruseguga. Küpseta 225 kraadi juures(gaasipliidil 4. jaotus) ahju alumisel siinil, kuni korvikeste pind on kuldpruun.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa