Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad suupisted

Filorullid punase pestoga

Soojad suupisted

Filorullid punase pestoga

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Punast pestot võib valmistada ise või osta poest. Võid kasutada ka rohelist pestot. Valmisküpsetatud rullid säilivad õhukindlalt suletud nõus toatemperatuuril kuni ööpäeva. Parimad on need suupisted aga leigelt.

20-40 min

Retsept
3 lehte filotainas
1 purk valmis punane pestokaste
või isetehtud pestokaste:
1 purk päikesekuivatatud tomatid õlis
3 küünt Küüslauk
100 g seedermänniseemned või india pähklid
50 g parmesani v. muud kõvat juustu
Tõsta 3 lehte filotainast sulama. Kuumuta ahi 200°C-ni. Püreeri päikesekuivatatud tomatid koos õli, küüslauguküünte ja seedermänniseemnetega köögikombainis ühtlaseks massiks. Lisa riivitud parmesani juust ning sega ühtlaseks. Tõsta esimene leht filotainast küpsetuspaberile ja määri peale kolmandik pestost. Tee samamoodi ka ülejäänud tainalehtedega. Keera tainas pikemast otsast rulli ja lõika 3 cm suurusteks tükkideks. Pane rullid ahjuplaadile ning küpseta 10-15 minutit. Antud kogustest saab 20 rulli.

KOMMENTAARID

siirikirikal 03.apr 2012 13:12
Filotaina lehtede vahele on asetatud pärgament, seega need ei sula üheks hunnikuks kokku.
kokkaja 03.apr 2012 12:51
Kuidas tõsta 3 lehta filotainast sulama, kui tainas on ühes suures rullis külmunud tainahunnik lihtsalt?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes