Suupisted  » Soojad suupisted

Pestorullid

Keskmine hinne: 2.21 Allikas: Suupisteraamat
Basiilikumaitselised itaaliapärased suupisted lausa sulavad suus. Rohelise pesto asemel võid proovida ka punast pestot - tulemus on sama hea.
Valmistusaeg: 20-40 min
Punase pesto valmistamiseks püreeri köögikombainis päikesekuivatatud tomatid koos õliga, küüslauguküüned ja seedermänniseemned ühtlaseks massiks. Lisa riivitud parmesani juust ja sega ühtlaseks. Rohelise pesto valmistamiseks püreeri kõik ained köögikombainis ühtlaseks massiks. Kuumuta ahi 225°C-ni. Rulli sulanud lehttainas kergelt jahusel laual kandiliseks plaadiks. Määri peale pestot ja keera pikemast otsast tihedalt rulli. Lõika 1,5 cm paksusteks viiludeks. Aseta pestoviilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 10 minutit. Antud kogustest saab 25 pestorulli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa