Suupisted  » Soojad suupisted

Täidetud suvikõrvitsaviilud

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suupisteraamat
Maheda suvikõrvitsaga sobib hästi suitsumaitseline kreemjas täidis, millele annavad veel maitset küüslauk, oliivid ja tüümian. Serveeri võimalikult soojalt või leigelt.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 10 portsjonit
Kuumuta ahi 225°C-ni. Lõika suvikõrvitsad 2 cm paksusteks viiludeks. Õõnesta sisu teelusikaga välja, kuid mitte põhjani. Küpseta suvikõrvitsaviile 5 minutit. Haki filee, oliivid ja küüslauk. Sega juurde toorjuust, tüümian, sool ja pipar. Täida suvikõrvitsad täidisega. Puista peale riivjuustu ja küpseta veel 10 minutit. Antud kogustest saab 20 täidetud suvikõrvitsaviilu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kardemon 22.aug 2007 22:06
tegin seda hästi palju lihtsustatult. suvikõrvitsale piserdasin peale ka veel enne ahju panekut sidrunimahla ja sidrunipipart. täidiseks segasin eesti toorjuustu (hapukurgi ja tilli maitselist) singiga. peale riivitud atleet juustu. ka nii oli maitsev!
1