Suupisted  » Soojad suupisted

Itaaliapärased juustuküpsised

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suupisteraamat
Ürdimaitselised pikantsed juustukuubikud on hea suutäis klaasikese punase veini kõrvale. Säilivad õhukindlalt suletud karbis paar päeva.
Näpi omavahel segamini jahu, või ja kolmandik riivjuustust. Lisa rosmariin, tüümian, sool ja pipar. Vala juurde külm vesi ja sega ühtlaseks tainaks. Keera tainapall kilesse ja pane 2-3 tunniks külmkappi. Kuumuta ahi 190°C-ni. Rulli tainas kergelt jahusel laual 1 cm paksuseks. Lõika 3x3 cm suurused kuubikud ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Pintselda üle lahtiklopitud munaga ja puista peale ülejäänud riivjuust. Küpseta 15 minutit. Jahuta ja säilita õhukindlalt suletud karbis. Antud kogustest saab 40 juustukuubikut.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Significant 17.mai 2012 11:28
Minu jaoks sai rohelist liigselt palju ning kogus suur, aga ometi oli hea :) Tegin tavalise juustuga; sai ka tiptop, aga võiks ikkagi tugev ja maitsekas juust olla. Veini kõrvale toredam süüa.
Mesimagus 16.veeb 2011 13:18
Mul ei jäänud maitsetaimedest küll erilist märki - kui siis ainult värv. Võib-olla peaks värsket kraami panema või lihtsalt rohkem. Ära söödi, aga ise rahule ei jäänud. Vee lisamisega oli ka jama, aga see ei kajastunud maitses. Ma usun, et saab tavalise juustuga ka, maitse pole ilmselt nii tugev
cerafill 17.dets 2008 15:10
Kas see tavalise juustuga ei jää hea? Tavaline juust hakkab vist vahelt välja sulama
Malle Karakull 30.mai 2005 16:46
Itaalias tehakse seda rooga küll teisiti, ei kasutada parmesani juustu ja kindlasti mitte rosmariini, aga muidu hea suupiste, teen tihti veini kõrvale
1