Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad suupisted

Soojad rieskad ehk Lapi leivad põhjapõdralihaga

Soojad suupisted

Soojad rieskad ehk Lapi leivad põhjapõdralihaga

Leibur
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Leibur
Soojad rieskad põhjapõdralihaga.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 tk Leiburi Etnia lapi leib
paar tilka õli
100 g külmsuitsu(põhja)põdrasink
jääsalat
MAITSEVÕI
25 g või
4 tk kadakamarjad
2 küünt küüslauk
värske tüümian
Sega või, tüümianilehed ning purustatud küüslauguküüned ja kadakamarjad. Kuumuta ahjuplaat ja soojenda rieskad vähese õliga määrides. Kuumuta kiirelt lihaviilud ja jaga ühtlaselt poolitatud rieskale. Määri peale maitsevõi, serveeri koos rohelise salatiga.

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree