Uudiskiri
Kalkulaatorid
Targad Tabelid
Toiduainete asendamine
Tabelis on väljatoodud enam kui 30 erineva toiduaine nimetuse.Maitsesta julgesti!
Valik maitseainete kasutamisest. Soovitusi jagab Meira.Kui kaalu pole käepärast
Koguse ja kaalu võrdlustabel.Kui palju vajame ühe roa jaoks?
Kui palju vajame ühe portsjoni kohta...Köögiviljad grammides
Kui palju kaalub keskmine köögivili?Mitu minutit keeb ja küpseb?
Mõned näitet, mitu minutit kulub erinevate toiduainete keetmiseks, praadimiseks või ahjus küpsetamiseks.Kaalu ja mahu vahekordade võrdlustabel
Tabel annab ülevaate erinevate toiduainete koguste ümber arvutamiseks.Kaalu- ja mahuühikute võrdlustabel eri maades
Erinevate riikide mõõtühikute süsteemide selgitus koos kommentaaridega ning tabelid ümberarvutuste tegemiseks. Mandri-Euroopa riikides kasutatavad mõõtühikud, eestikeelsed lühendid ja ühikute omavaheline seos.Jookide serveerimise temperatuurid
VALGE VEIN, kuiv 9 - 12º VALGE VEIN, poolkuiv 10 - 13º VALGE VEIN, magus dessert 5 - 7…Jookide kalorsus
Jookide kalorsus 100 ml kohtaÜmberarvutustabel (kg versus liiter)
Tabel võimaldab puuvilja ja marjade mõõtmisel saadud liitreid ümber arvutada kilogrammideks, samuti nende kaalumisel saadud kilogramme liitriteks.Toidu ja joogi sobivus
Mõningad näited, missugune jook missuguse toidu juurde sobibFahrenheit ja Celsius
Temperatuuriühikute C ja F teisendamineMereannid toiduvalmistamisel
Kuidas kasutada mereande toiduvalmistamiselMahlavalmistaja meelespea
Tabelis on ära märgitud, kui palju suhkrut või vett vajad Sa mahla keetmisel või aurutamiselKöögiviljade säilitamistemperatuurid
Puu-, juur- ja aedviljade säilitamise temperatuuridMustad ja puhtad köögiviljad
Puhastamata köögivilja kaal 100 g puhastatud köögivilja saamiseks