Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalkulaatorid ja targad tabelid

Maitsesta julgesti!

Kalkulaatorid ja targad tabelid

Maitsesta julgesti!

PrindiSoovita sõbrale
Valik maitseainete kasutamisest. Soovitusi jagab Meira.
   
Maitse-aine Liha-toidud Kala- ja vähitoidud Taime-toidud Küpse-tised Magus-toidud ja joogid Muud kasutamis võimalused
Maitseaine
Lihatoidud
Kala ja vähitoidud
Taimetoidud
Küpsetised
Magustoidud ja joogid
Muud kasutamis võimalused
Aed-harakputk
Aniis
Apteegitill e.  fenkol
Basiilik  
Cajun-pipar  
Cayenne'i pipar    
Tšilli  
Karri  
Estragon  
Hispaania salatimaitseaine    
Hiina maitseainesegu  
Ingver
India maitseainesegu  
Kalamaitseaine ürtidega      
Kaneel    
Kardemon  
Kadakamari
Koriander  
Kurkum  
Küüslaugupulber  
Küüslaugune pipramaitseaine    
Köömned
Loorberileht    
Majoraan    
Mexican-segu  
Mooniseemned  
Muskaatpähkel  
Muskaatõis  
Must pipar  
Münt
Nelk  
Oregano ehk pune
Paprika  
Piprasegu  
Pitsamaitseaine  
Pomerants    
Provencale'i ürdisegu  
Roheline pipar  
Rosé-pipar
Rosmariin
Safran
Salvei  
Röstitud sibulahelbed    
Sidrunipipar  
Sinepiseemned    
Supiaedvili      
Till  
Tüümian  
Vahemere ürdisegu      
Valge pipar    
Vanillikaun        
Vanilliinsuhkur      
Vanillsuhkur      
Vürts (pipar)
Ürdisool      

Märksõnad

maitsestajulgesti

KOMMENTAARID

maverik 17.nov 2008 01:29
seitsme komponendi all on möeldud köik lihatooted mis kodus olemas on hetkel (väljaarvatud lemmikloomad ja mees) Aga mida rohkem, seda uhkem
NurrMarta 11.aug 2008 22:59
No ega elevanti ja krokot ei peagi lisama :) Nende "lihakomponentide" hulka käivad nii sink kui viinerid. Samuti on klassikalises seljankas neerud. Mina ei ole neid küll kunagi lisanud :)
julli 11.aug 2008 20:27
Aga palun lugege siis need 7 lihasorti üles------------vähe imelik perenaiste suust seda kuulata.Võib ju ise ka midagi sisse lisada.Ise ma muidugi 7 sorti kokku ei saanud--------
elevati ja krokot ju meil saada ei ole.
Linda 14.veeb 2007 20:26
Klassikalises seljankas on tõepoolest seitset eri liiki liha, kuid lisaks klassikalisele, tuntakse veel vähemasti paarkümmend erinevat seljanka variatsiooni. See on üks versioonidest siis.
pahakass333 12.veeb 2007 22:32
see retsept on natuke viletsake. Kas saaks põhjalikumat retsepti. Minu teada on õiges seljankas 7 erinevat lihakomponenti sees.
rellu 25.aug 2004 17:42
väga hea supp. :Y mina jätsin keedetud liha välja, ja lisasin juurde kartulit ja külmutatud maahärra šampinjonisuppi.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga