Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kalkulaatorid ja targad tabelid

Mahlavalmistaja meelespea

Kalkulaatorid ja targad tabelid

Mahlavalmistaja meelespea

PrindiSoovita sõbrale
Tabelis on ära märgitud, kui palju suhkrut või vett vajad Sa mahla keetmisel või aurutamisel
nimetus 1 kg marjade SUHKRUT  (g) 1 kg marjade VETT  (kl) 1 liitri mahla kohta SUHKRUT  (g) VALMIS- TAMISVIIS
Aedmaasikamahl   300-400 keetmine
Aedmaasikamahl 200-250     aurutamine
Aedvaarikamahl   200-400 keetmine
Aedvaarika- ja punasesõstramahl   2 300-400 keetmine
Aedvaarikamahl 200-300     aurutamine
Aedvaarika- ja mustasõstramahl 200-250     aurutamine
Jõhvikamahl   200-400 keetmine
Karusmarjamahl   2 200-400 keetmine
Karusmarjamahl 200-250     aurutamine
Kirsimahl   2 200-500 keetmine
Kirsimahl 150     aurutamine
Murakamahl 150     aurutamine
Musta aroonia mahl   2 300 keetmine
Musta aroonia mahl 200-300     aurutamine
Mustasõstramahl   3 300-400 keetmine
Mustasõstramahl 200-300     aurutamine
Mustikamahl   1½-2 100-200 keetmine
Mustikamahl 100     aurutamine
Pamplimahl   1½-2 300-400 keetmine
Pihlakamahl   1½-2 300-400 keetmine
Pohlamahl   2-2½ 200-400 keetmine
Pohlamahl 200     aurutamine
Punasesõstramahl   2-2½ 200-400 keetmine
Punasesõstramahl 300     aurutamine
Punasesõstra- ja mustikamahl   1½-2½ 150-300 keetmine
Punasesõstra- ja mustasõstramahl   2-3 200-400 keetmine
Punasesõstra- ja mustasõstramahl 300     aurutamine
Punasesõstra- ja pamplimahl   1½-2 300-400 keetmine
Punase- ja valgesõstramahl 200     aurutamine
Põldmarjamahl   1½-2 200-400 keetmine
Põldmarjamahl 150-200     aurutamine
Rabarberimahl   2-3 200-500 keetmine
Rabarberimahl 200     aurutamine
Tomatimahl       aurutamine
Valgesõstramahl 150     aurutamine
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes