Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pole kellelegi saladuseks, et toiduained kaotavad töötlemise käigus oma kaalu. Kartuli kaal väheneb nii koorides, keetes, kui praadides. Samas võtavad üksikud ained aga keetmisel kaalus juurde. Kaalukao arvuti on perenaise abiline, kus saad valida lähteaine (5 kategooriat) ning neto-, bruto- või valmiskaalu ning puuduvad kaalud arvutatakse sulle välja.

Arvuti, mis annab sulle teada, kui suure osa oma kaalust kaotavad toiduained külm- ja kuumtöötluse käigus. Vali soovitud toiduaine ja sisesta üks kaaludest - kas brutokaal, netokaal või valmiskaal (vt Mis need on?)
 

Toiduaine Brutokaal Netokaal Valmiskaal
 

KOMMENTAARID

anneli 27.juuni 2018 16:02
Siin võiks ju ka olla info selle kohta, millise koguse pelmeene võtan keedupotist välja peale keetmist. Kas 1 kg pelmeenide mass on peale keetmist suurem või väiksem.
triin 14.mai 2014 17:31
Tere. Liha all kahjuks puudub kanaliha, mida oleks hädasti vaja ning samuti puudub nimistust tatar.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga