Uudiskiri Instagram Facebook
 
Abivahendid

á la

On kodeeritud väljend, mida kasutatakse sageli restorani menüüdes, et viidata nimepidi kokale, kes rooga mõne kindla tehnika või tooraine valiku järgi on valmistanud. Rahvusvahelises köögis on nii mõnestki sellisest roast saanud ikoontoit.  Üldiselt on see  19. sajandi ja 20. sajandi alguse tava unustuse hõlma vajumas, kuna sõnumite "lugemine" oli juba siis vaid väljavalitud seltskonna privileeg. Vahel viidatakse tänapäeval nii ka mõnele geograafilisele alale, et viidata tooraine valikule või toidu valmistamise tehnikatele, mis seal tüüpiline.
PrindiSoovita sõbrale Instagram
Kommentaare 1

KOMMENTAARID

Buy essays 16.veeb 2019 06:19
The post has every detail which I was looking for. I am really loved to read your posts. The structure of the article is really important to make the reader comfortable in reading. Some posts are having good information but it is very difficult for the readers to understand it in the first read. This blog is always sharing useful facts. You have shared many such contents which I never got from others while I read many posts on this topic. Your website has such good quality posts.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Õlles hautatud lillkapsas

Köögiviljaroad
Õlles hautatud lillkapsas