Uudiskiri Instagram Facebook
 
Mereannid

Krabi

  • kümnejalaline vähk lühikese, pearindmiku alla painutatud tagakehaga. Leidub paljudes meredes, vähem esineb magedas vees või maal (sugukond maakrabilised).

Elusana roosakaspruuni värvusega krabi vahetab keetes värvi ja muutub oranžikaspunaseks. Üldjuhul müüakse krabisid juba keedetuna, kuid leidub ka värskeid. Seejuures saab kehast pruuni krabiliha, jalgadest ja sõrgadest  aga valge liha.

Kui valmistab krabist pearoa, võta üks suur isend kahe inimese kohta. Kõige paremini maitseb see äsjakeedetuna ning külma kastme või majoneesiga ülevalatuna. 

PrindiSoovita sõbrale Instagram
Kommentaare 0

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Brokoli-juustusupp

Püreesupid
Brokoli-juustusupp