Uudised
Melu
Sport
Naisteleht
Tervis
Tarbija
Toidutare
Müstika
ÕL TV ja Raadio
Tiiu
Ristsõna
Digilehed
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Mis täna söögiks?
Karmo Tüüri supipöial
Retseptid
Videod
Testid
Taimne päevaretsept
Nädala kook
Retseptid
Retseptid
KERGELT JA SUVISELT | Grillitud minipaprikad burrata juustuga
Toiduuudised
Toiduuudised
NII MAITSEB SUVI! 8 klassikalist rooga külluseaja kiituseks
Kalatoitude retseptid
Kalatoitude retseptid
TERVISLIK KALAPÄEV | Grillitud lõhe-suvikõrvitsavardad
Viimased
Loetumad
ANNEKE 80 | Magus müstika kultusšokolaadi ümber, mille niidid viivad Moskvasse ja kosmonaudi tütreni
3. juuni 2025
MICHELIN EESTI 2025: inspektoreid võlusid tärne andma suurt meisterlikkust nõudvad road ja kirglik teenindus
(1)
19. juuni 2025
NELI KLASSIKALIST MARINAADI: lihal kulub kaks-kolm tundi, kalal vaid 30 minutit
(2)
22. juuni 2025
VIDEO | Saate „Mis täna söögiks“ retseptid: Tuuli Mathiseni maasikasalat ja Ragne Värgi marjakook kondenspiimaga
15. juuni 2025
NÄDALA KOOK | Mandli-rabarberipirukas
8. juuni 2025
Kolm suvist grillikombot, mida lihtsalt peab proovima
16. juuni 2025
SISUTURUNDUS
Rohkem
Asjad, mille peale sa kulutad liiga palju ja kuidas seda vältida
Eesti valitsus andis Kohilas selge signaali: 100 miljonit eurot lisaks teedeehitusele, fookus Rail Baltica suurprojektil
Kontsertetendus „Viini viisid“ – helisev ja humoorikas rännak Viini, aga siinsamas Eestis
Kolm suvist grillikombot, mida lihtsalt peab proovima
Toiduuudised
Toiduuudised
SÄÄSTUJUHT | Võta või varuks: poed, kus kilo arbuusi maksab 1,49 eurot, kilo hakkliha 4,98 eurot ja kilo võid 10,95 eurot
Supiretseptid
Supiretseptid
VIHMASE SUVE KOSUTAJA | Vürtsikas tomatine pelmeenisupp
Küpsetised
Küpsetised
PUHKUSE HOMMIKUSÖÖK! Kohupiima-odrajahupannkoogid suvemarjadega
Lihatoidu retseptid
Lihatoidu retseptid
MÕNUS MÕTE GRILLILE | Tamarindimarinaadis liha-paprikavardad
Toiduuudised
Toiduuudised
IDEE JAANIPÄEVAKS: söö kodus nagu restoranis
Toiduuudised
Toiduuudised
NELI KLASSIKALIST MARINAADI: lihal kulub kaks-kolm tundi, kalal vaid 30 minutit
(2)
Toiduuudised
Toiduuudised
IDEE JAANIPÄEVAKS: Pääsukesemärgiga retseptid
Toiduuudised
Toiduuudised
JAANIGRILL: klassikalisest seakaelakarbonaadist trendikate kanapulgakommideni
Toiduuudised
Toiduuudised
SÄÄSTUJUHT | Värskust ja värvi: sealiha sibula ja rabarberiga ning maasika-arbuusijook
TESTID
Tiiu | Köök
Tiiu | Köök
TIIU TESTIB | Millised oliivid sobivad ka neile, kes neid muidu ei armasta?
ÕL TV ja Raadio | Mis täna söögiks
ÕL TV ja Raadio | Mis täna söögiks
VIDEO | Saate „Mis täna söögiks?“ pimetest: milline poehummus maitseb päriselt hästi?
(3)
SISUTURUNDUS
Rohkem
Kolm suvist grillikombot, mida lihtsalt peab proovima
Toiduuudised
Toiduuudised
SUUR TEST | Kuidas maitsevad uued toorvorstid? Milline grillvorst on teisest kuus korda rasvasem?
Tiiu | Köök
Tiiu | Köök
TIIU TESTIB | Milline karamellijäätis valida? Otsime parajalt magusat, mõrkjat ja kreemjat
Tiiu | Köök
Tiiu | Köök
TIIU TEST | Kartul paisutab pestode mahu odavalt suureks
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL
Kolumnid
Kolumnid
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Osteria Allora (Tallinn): kliendist hoolimise kunst on alati äramärkimist ja esiletoomist väärt
Kolumnid
Kolumnid
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Khachapuri (Narva): supp tuuakse PEALE praadi?!?
(1)
Kolumnid
Kolumnid
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Borgo (Pärnu): minusugune pasta suhtes ükskõikne isend ei jätnud ribakestki taldrikule
Kolumnid
Kolumnid
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Raudnael Arena (Viljandi): palun lubage enne teist käiku esimene lõpuni süüa!
MIS TÄNA SÖÖGIKS?
ÕL TV ja Raadio | Mis täna söögiks
ÕL TV ja Raadio | Mis täna söögiks
VIDEO | Saate „Mis täna söögiks“ retseptid: Tuuli Mathiseni maasikasalat ja Ragne Värgi marjakook kondenspiimaga
ÕL TV ja Raadio | Mis täna söögiks
ÕL TV ja Raadio | Mis täna söögiks
VIDEO | Saate „Mis täna söögiks?“ pimetest: milline poehummus maitseb päriselt hästi?
(3)
ÕL TV ja Raadio | Mis täna söögiks
ÕL TV ja Raadio | Mis täna söögiks
ÕL TV „MIS TÄNA SÖÖGIKS?“ | Ragne Värk ja Tuuli Mathisen soovitavad Pärnu toidukohti ja testivad, milline poes müüdav hummus on parim
ÕL TV ja Raadio | Mis täna söögiks
ÕL TV ja Raadio | Mis täna söögiks
ÕL TV „MIS TÄNA SÖÖGIKS?“ | Testime, millise Tallinna kohviku Napoleoni kook on parim, jagame retsepte ja lobiseme niisama!
(7)
TAIMNE PÄEVARETSEPT
TAIMNE PÄEVARETSEPT | Porgandilõhe
3. juuni 2025
TAIMNE TEISIPÄEV | Kimbap ehk Korea riisirull
27. mai 2025
TAIMNE PÄEVARETSEPT Karulaugu-basiiliku pesto
20. mai 2025
TAIMNE PÄEVARETSEPT | Täidetud baklažaan
22. apr 2025
NÄDALA KOOK
NÄDALA KOOK | Espresso-rabarberikook
25. mai 2025
NÄDALA KOOK | Sidrunitiramisu
3. apr 2025
NÄDALA KOOK | Lehttaina-vanillikreemipirukad
28. märts 2025
NÄDALA MAIUS | Šokolaadiküpsised koorekreemi ja mustikatega
7. veebr 2025
STAARI KÖÖGIANKEET
STAARI KÖÖGIANKEET | Ott Kiivikas: köögis ma midagi riskantset ette ei ole võtnud
20. juuni 2025
STAARI KÖÖGIANKEET | Õie Pritson: mu külmkapp on alati äärest ääreni täis
(5)
20. mai 2025
STAARI KÖÖGIANKEET | Eve Kallaste: „Kas ikka tasub neid vaeseid kilke jahvatada?“
22. apr 2025
STAARI KÖÖGIANKEET | Siiri Sisask: „Külalisele võin pakkuda toitu, mis on hetkel pliidi serval.“
21. märts 2025
EVELIN ILVESE KOLUMN + KOKAKOOL
TOIDUTARE ARHIIV | EVELIN ILVES: ta tuli, nägi ja võitis: andes armastust, leidis armastuse!
11. apr 2025
ILUSAT ISU SÜNNIPÄEVAKS, EVELIN! Toidutare kolumnisti 7 kõige hõrgumat pidulikku kooki
20. apr 2023
EVELIN ILVES | Mustoneni käik Venemaale pani tema Eesti ja Ukraina sõpradel verepisarad voolama. Ent sama pöörane oli reaktsioon kodumaal
(18)
2. apr 2023
EVELIN ILVESE KOKAKOOL | Ahjupirukas muna ja rohelise sibulaga Ukraina moodi
(2)
12. märts 2023
GRILLIKOOL
Toiduvideod
Toiduvideod
TOIDUTARE GRILLIKOOL | Veidi jahe? Grilli lammast, pane värske gemüsega hauduma ja suvesoe saabub! Peakokk Allar Oeselg jagab kuldaväärt nippe
Toiduvideod
Toiduvideod
TOIDUTARE GRILLIKOOL | Lihtne nipp, kuidas saad iga kord ka kõige lihtsamal grillil suus sulavad ribid! Allar Oeselg õpetab
Toiduvideod
Toiduvideod
VIDEO | TOIDUTARE GRILLIKOOL | Viiekordsed Eesti meistrid barbecue's Tarvo Kullama ja Urmas Tiigivee näitavad, kui lihtne on grillida maksa
Toiduvideod
Toiduvideod
VIDEO | TOIDUTARE GRILLIKOOL | Grillmeistrid Frank Kolde ja Urmas Tiigivee näitavad, kuidas teha suus sulavat veiseribi ja siis sellest võileib, millest jagub tervele perele
POLIITKÖÖK
Toiduvideod
Toiduvideod
VIDEO | „POLIITKÖÖK“ | Vaimude tund Monika Haukanõmmega sõira valmistades – esiemad üritasid enda nippe edastada
Toiduvideod
Toiduvideod
VIDEO | „POLIITKÖÖK“ | Vilja Toomast tunnistab: väljas söömas käia on juba nii kallis, et parem kokata kodus – saab märksa parem!
Toiduvideod
Toiduvideod
VIDEO | „POLIITKÖÖK“ | Lauri Hussari kulinaarsed õppetunnid oma lastelt – kuidas teha nii, et elu pakuks pannkooke
(2)
Toiduvideod
Toiduvideod
VIDEO | „POLIITKÖÖK“ | Marina Kaljurand lööb noa sisse nii avokaadosse kui ka Putini valedesse
(6)
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss