Uudiskiri Instagram Facebook
 
Itaalia köök

Cassata

Väljaspool Itaaliat on cassata (tõlkes “väike kast”), piklikusse kõrgesse vormi ehitatud erivärvilistest kihtidest koosnev jäätisemagusroog.

Itaalia cassata. Itaalased rõhutavad igal võimalikul juhul, et õige itaalia või sitsiilia cassata on küll külm, kuid mitte kunagi külmutatud, ka ei sisalda see kunagi jäätist.

Valmistamine. Originaal-cassata vormitakse kas kastikujulises või ümmarguses lahtikäiva servaga vormis, asetades likööriga immutatud biskviitkoogi ribad koogi ümbriseks; roa sisuks on aga pistaatsiapählite, shokolaaditükkide ja suhkurdatud puuviljaga segatud ricotta.

PrindiSoovita sõbrale Instagram
Kommentaare 0

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Brokoli-juustusupp

Püreesupid
Brokoli-juustusupp