Uudiskiri Instagram Facebook
 
Toidu valmistamine

Toiduainete kulinaarne töötlemine

Toitu peaks valmistatama nii, et see oleks toitev, tervislik ja maitsev, samuti ka majanduslikult kasulik ja mikrobioloogiliselt ohutu. Õiged toiduvalmistamise viisid ei ole siinjuures aga vähetähtsad, sest just nendest oleneb õnnestumine. Heast toiduainest võib tulla täiesti söödamatu, halli väljanägemisega ja ebatervislik toit ning seda kõike sellisel juhul kui ei valita õiget valmistamise viisi.
Kulinaarne töötlemine on toiduainete ettevalmistamine toiduvalmistamiseks. Eristatakse külmtöötlemist ja kuumtöötlemist.

PrindiSoovita sõbrale Instagram
Kommentaare 0

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Brokoli-juustusupp

Püreesupid
Brokoli-juustusupp