Uudiskiri Instagram Facebook
 
Toiduained

Maisitärklis

Maizena nime all nii meil kui Soomes ja mujalgi müüdav pulber on valge ja krudisev maisitärklis, mis sobib kasutada samal viisil kui kartulijahu ehk siis pudingite, kastmete ja kissellide paksendamiseks.

 

PrindiSoovita sõbrale Instagram
Kommentaare 2

KOMMENTAARID

Oliver 22.sept 2015 08:15
GMO on ohutu ja tervislik, hoiduge uskumast ignorantsete populistide hirmujuttu.
Kristina 29.jaan 2013 11:33
Eelistage siiski kartulitärklist (Eesti oma), sest maisitärklis on valmistatud maisist ning keegi ei garanteeri, et see ei ole GMOdest mõjutatud. Vaadatake alati pakendit ja valige ikka tervislikum toit, sest seda maisitärklist on ikka liiga palju igal pool (jogurtid, ketsupid, majoneesid jne)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes