Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kastmed

Worcestershire'i kaste

Worcestershire'i kaste on brittide kastmetest kahtlemata tuntuim.
Kastme etiketil on loetletud järgmised ained: linnaseäädikas, piirituseäädikas, linnased, suhkur, sool, anšoovis, tamarind, sibul, küüslauk ja vürtsid.

Kastme täpse retsepti ning valmistusmeetodi saladust kiivalt varjava firma Lea & Perrinsi kodulehekülg soovitab kastet kõikide lihaliikide, kala, kana ja köögiviljade ning muidugi ka suppide ja kastmete maitsestamiseks.

Kuna kaste on tugeva maitsega, mida tõestab ka pudelikaela paigutatud dosaator, alustage väikeste kogustega, enne järgmise doosi lisamist aga jätke aega maitse kujunemiseks.

PrindiSoovita sõbrale Instagram
Kommentaare 0

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Brokoli-juustusupp

Püreesupid
Brokoli-juustusupp