Sisefilee

suur nimmelihas koos temale kinnituva väikse nimmelihasega.

Sisefilee on osaliselt kaetud õhukese kelme ja vähese pekiga, mis enne toiduvalmistamist
tavaliselt terava noaga eemaldatakse.

Sisefilee on kõige väärtuslikum, pehmem ja kallim tükiliha. See on minimaalse rasvasisaldusega, praktiliselt puhas tai. Sobib grillimiseks, praadimiseks, moorimiseks, suitsutamiseks, tavalises ja barbecue-ahjus küpsetamiseks ning fondüüs valmistamiseks. Seda võib küpsetada tervelt või täidetud/pikitud fileena ahjus, grillida vardas, praadida ja grillida pihvidena, panna wokiroogadesse ning kasutada delikatess-šašlõki tegemiseks.

Näiteks veise sisefileest valmistatakse muuhulgas selliseid kuulsaid roogi nagu chateaubriand ja boeuf à la tartar.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa