Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pastatooted

Pastatooted

Õige pasta valmistatakse 100%-lisest durum nisujahust e. kõvanisust jahvatatud jahust. Kõvast nisust jahvatatud jahu veega segamisel saadakse taigen, sellest vormitakse kooritud kuju- pasta. Durum nisujahust pastatoode on ilusa kuldkollase värvusega , ilma muna lisamata. Samuti ei lagune ta vees keetmisel ära.

Pastatooteid tuleb alati keeta piisavas koguses vees. Eriti suurtes kogustes pasta keetmisel tuleks 1 kg pasta kohta võtta 5 l vett ja 5 ml toiduõli. Soola ja õliga maitsestatud vesi ajada keema ja lisada pasta. Kindlasti segada. Kindlasti loe pastatoote valmistamist pakendilt.
PrindiSoovita sõbrale Instagram
Kommentaare 0

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Brokoli-juustusupp

Püreesupid
Brokoli-juustusupp