Uudiskiri Instagram Facebook
 
Valged viinamarjad

Vernaccia

Itaalias Toscanas valmistatava Vernaccia di San Gimignano, mis on esimene Itaalia DOC-vein aastast 1966, viinamari.

Seda peetakse parimaks Vernacciast valmistatud veiniks. Kasvatatakse San Gimignano linnakese ümbruses. Vein on mineraalne, värske, suhteliselt kõrge alkoholisisalduse ja maheda mõrkja aroomiga. Tavaliselt lisatakse veinile veidi komplekssust tammevaati kasutades. Vein on arvestatav kaaslane erinevatele mereandidele ja kalaroogadele. Tammevaadis laagerdunud veinid panevad õla alla ka linnulihast ja metslindudest valmistatud toitudele.

PrindiSoovita sõbrale Instagram
Kommentaare 0

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Brokoli-juustusupp

Püreesupid
Brokoli-juustusupp