Maitsesta julgesti!

  Valik maitseainete kasutamisest. Soovitusi jagab Meira.
   
Maitseaine Liha-toidud Kala- ja vähitoidud Taime-toidud Küpse-tised Magus-toidud ja joogid Muud kasutamis võimalused
Aed-harakputk JAH JAH JAH JAH JAH JAH
Aniis JAH JAH JAH JAH JAH JAH
Apteegitill e.  fenkol JAH JAH JAH JAH JAH JAH
Basiilik  JAH JAH JAH JAH   JAH
Cajun-pipar JAH JAH JAH JAH   JAH
Cayenne'i pipar  JAH  JAH  JAH      JAH
Tšilli   JAH  JAH  JAH  JAH    JAH
Karri  JAH  JAH  JAH  JAH    JAH
Estragon  JAH  JAH  JAH  JAH    JAH
Hispaania salatimaitseaine  JAH    JAH  JAH    JAH
Hiina maitseainesegu  JAH  JAH JAH  JAH   JAH
Ingver  JAH  JAH  JAH  JAH  JAH  JAH
India maitseainesegu  JAH  JAH  JAH  JAH    JAH
Kalamaitseaine ürtidega    JAH    JAH    JAH
Kaneel  JAH      JAH  JAH  JAH
Kardemon  JAH    JAH  JAH  JAH  JAH
Kadakamari  JAH  JAH  JAH  JAH  JAH  JAH
Koriander  JAH  JAH  JAH  JAH    JAH
Kurkum  JAH  JAH  JAH  JAH    JAH
Küüslaugupulber  JAH  JAH  JAH  JAH    JAH
Küüslaugune pipramaitseaine  JAH    JAH  JAH    JAH
Köömned  JAH  JAH  JAH  JAH  JAH  JAH
Loorberileht  JAH  JAH  JAH      JAH
Majoraan  JAH  JAH  JAH  JAH    
Mexican-segu  JAH  JAH  JAH  JAH    JAH
Mooniseemned  JAH  JAH  JAH  JAH    JAH
Muskaatpähkel  JAH    JAH  JAH  JAH  JAH
Muskaatõis  JAH  JAH  JAH    JAH  JAH
Must pipar  JAH  JAH  JAH  JAH    JAH
Münt  JAH  JAH  JAH  JAH  JAH  JAH
Nelk  JAH  JAH    JAH  JAH  JAH
Oregano ehk pune  JAH  JAH  JAH  JAH  JAH  JAH
Paprika  JAH  JAH  JAH  JAH    JAH
Piprasegu  JAH  JAH  JAH  JAH    JAH
Pitsamaitseaine  JAH  JAH  JAH  JAH    JAH
Pomerants  JAH      JAH  JAH  JAH
Provencale'i ürdisegu  JAH  JAH  JAH  JAH    JAH
Roheline pipar  JAH  JAH  JAH  JAH    JAH
Rosé-pipar  JAH  JAH  JAH  JAH  JAH  JAH
Rosmariin  JAH  JAH  JAH  JAH  JAH  JAH
Safran  JAH  JAH  JAH  JAH  JAH  JAH
Salvei  JAH  JAH  JAH  JAH    JAH
Röstitud sibulahelbed  JAH    JAH  JAH    JAH
Sidrunipipar  JAH  JAH  JAH  JAH    JAH
Sinepiseemned  JAH  JAH  JAH      JAH
Supiaedvili  JAH    JAH  JAH    
Till  JAH  JAH  JAH  JAH    JAH
Tüümian  JAH  JAH  JAH  JAH    JAH
Vahemere ürdisegu  JAH    JAH      JAH
Valge pipar  JAH  JAH  JAH      JAH
Vanillikaun          JAH  JAH
Vanilliinsuhkur        JAH  JAH  JAH
Vanillsuhkur        JAH  JAH  JAH
Vürts (pipar)  JAH  JAH  JAH  JAH  JAH  JAH
Ürdisool  JAH    JAH      JAH
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
maverik 17.nov 2008 01:29
seitsme komponendi all on möeldud köik lihatooted mis kodus olemas on hetkel (väljaarvatud lemmikloomad ja mees) Aga mida rohkem, seda uhkem
NurrMarta 11.aug 2008 22:59
No ega elevanti ja krokot ei peagi lisama :) Nende "lihakomponentide" hulka käivad nii sink kui viinerid. Samuti on klassikalises seljankas neerud. Mina ei ole neid küll kunagi lisanud :)
julli 11.aug 2008 20:27
Aga palun lugege siis need 7 lihasorti üles------------vähe imelik perenaiste suust seda kuulata.Võib ju ise ka midagi sisse lisada.Ise ma muidugi 7 sorti kokku ei saanud--------
elevati ja krokot ju meil saada ei ole.
Linda 14.veeb 2007 20:26
Klassikalises seljankas on tõepoolest seitset eri liiki liha, kuid lisaks klassikalisele, tuntakse veel vähemasti paarkümmend erinevat seljanka variatsiooni. See on üks versioonidest siis.
pahakass333 12.veeb 2007 22:32
see retsept on natuke viletsake. Kas saaks põhjalikumat retsepti. Minu teada on õiges seljankas 7 erinevat lihakomponenti sees.
rellu 25.aug 2004 17:42
väga hea supp. :Y mina jätsin keedetud liha välja, ja lisasin juurde kartulit ja külmutatud maahärra šampinjonisuppi.
1