Mahlavalmistaja meelespea

Tabelis on ära märgitud, kui palju suhkrut või vett vajad Sa mahla keetmisel või aurutamisel
nimetus 1 kg marjade SUHKRUT  (g) 1 kg marjade VETT  (kl) 1 liitri mahla kohta SUHKRUT  (g) VALMIS- TAMISVIIS
Aedmaasikamahl   300-400 keetmine
Aedmaasikamahl 200-250     aurutamine
Aedvaarikamahl   200-400 keetmine
Aedvaarika- ja punasesõstramahl   2 300-400 keetmine
Aedvaarikamahl 200-300     aurutamine
Aedvaarika- ja mustasõstramahl 200-250     aurutamine
Jõhvikamahl   200-400 keetmine
Karusmarjamahl   2 200-400 keetmine
Karusmarjamahl 200-250     aurutamine
Kirsimahl   2 200-500 keetmine
Kirsimahl 150     aurutamine
Murakamahl 150     aurutamine
Musta aroonia mahl   2 300 keetmine
Musta aroonia mahl 200-300     aurutamine
Mustasõstramahl   3 300-400 keetmine
Mustasõstramahl 200-300     aurutamine
Mustikamahl   1½-2 100-200 keetmine
Mustikamahl 100     aurutamine
Pamplimahl   1½-2 300-400 keetmine
Pihlakamahl   1½-2 300-400 keetmine
Pohlamahl   2-2½ 200-400 keetmine
Pohlamahl 200     aurutamine
Punasesõstramahl   2-2½ 200-400 keetmine
Punasesõstramahl 300     aurutamine
Punasesõstra- ja mustikamahl   1½-2½ 150-300 keetmine
Punasesõstra- ja mustasõstramahl   2-3 200-400 keetmine
Punasesõstra- ja mustasõstramahl 300     aurutamine
Punasesõstra- ja pamplimahl   1½-2 300-400 keetmine
Punase- ja valgesõstramahl 200     aurutamine
Põldmarjamahl   1½-2 200-400 keetmine
Põldmarjamahl 150-200     aurutamine
Rabarberimahl   2-3 200-500 keetmine
Rabarberimahl 200     aurutamine
Tomatimahl       aurutamine
Valgesõstramahl 150     aurutamine
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa