Kaalukao arvuti

Autor: Toidutare.ee
Pole kellelegi saladuseks, et toiduained kaotavad töötlemise käigus oma kaalu. Kartuli kaal väheneb nii koorides, keetes, kui praadides. Samas võtavad üksikud ained aga keetmisel kaalus juurde. Kaalukao arvuti on perenaise abiline, kus saad valida lähteaine (5 kategooriat) ning neto-, bruto- või valmiskaalu ning puuduvad kaalud arvutatakse sulle välja.

Arvuti, mis annab sulle teada, kui suure osa oma kaalust kaotavad toiduained külm- ja kuumtöötluse käigus. Vali soovitud toiduaine ja sisesta üks kaaludest - kas brutokaal, netokaal või valmiskaal (vt Mis need on?)

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
triin 14.mai 2014 17:31
Tere. Liha all kahjuks puudub kanaliha, mida oleks hädasti vaja ning samuti puudub nimistust tatar.
1