Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hautis/pajaroog

Ühepajatoit hakkliha ja tangudega

Hautis/pajaroog

Ühepajatoit hakkliha ja tangudega

Lia Virkus Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Selles pajaroas on kartulite asemel kasutatud tangu, lisaks köögivilju ja hakkliha. Kes soovib, võib maitsestada rooga ka värske basiiliku ja küüslauguga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g Hakkliha
2 dl Lõuna-Eesti tang
2 tk Suvikõrvits
2 tk Porgand
2 tk Paprika
1 tk Tomat (suur)
3 tk Sibul
1 kaun Tšilli (väike)
Aedtill
Petersell
Sool
Must pipar
Puhasta ja tükelda köögiviljad. Pane potti hauduma kõigepealt porgand koos tangudega, siis lisa väikeste vahedega suvikõrvits, paprika, tomat ja tšilli. Pruunista köögiviljade hautamise lõpupoole pannil sibul koos hakklihaga. Maitsesta soola-pipraga ja tõsta potti. Hauta kõike koos veel paar minutit. Viimaks lisa hakitud till ja petersell. Soovi korral lisa ka hapukoort.

KOMMENTAARID

Malle 01.okt 2015 12:36
Väga väga hea. Hautasin kanapuljongis ja tegin kanahakklihaga. Nämm
Leida 30.juuli 2015 00:02
Mina kõigepealt kupatasin tangu ja siis hautasin kuivalt. Päris hea tuli.
Kriss 18.mai 2013 18:45
Retseptis pole öeldud, milles seda kraami hautada. Vees? Puljongis? Ja palju seda siis panna. Kuivalt hautan tangu?
kaidi 13.apr 2013 16:01
Kuna kodus tangu polnud, tegin kruubiga. Seetõttu oli keemisaeg pikem. Panin ka vürti armastajana 2 tsillit ja 3 tomatit. Vahelduseks teistmoodi ja üsna maitev.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga