Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hooaeg

Üllatavad talvised õunaroad

Hooaeg

Üllatavad talvised õunaroad

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale Facebook
Foto: Daisy Lappard
Õunu pole kunagi liiga palju, eriti kui koogi ja kisselli kõrval kasutada ubinaid ka soolastes roogades. Õuntest saab suurepärase lisandi näiteks liha kõrvale, olgu siis salati, pudru või kastme näol. Lahenduseks kõigile neile, kelle sügisel korjatud õunad on pehmeteks vissideks muutunud, pakume välja kolm magustoitu, kus tohletanud ubinad nutikalt ära kasutada. Muidugi sobivad need maiused ka neile, kel sahvris õunaülejääke pole ja peavad eelistama poeõunu. 
Nõuanne!

* Eelista soolastes toitudes pigem hapukaid õunasid. Õunad võiksid olla seejuures keskmise kõvadusega, sest väga pehme õun muutub kiiresti püdelaks püreeks.

* 1 suur õun = u 200 g


Selleri-õunapüree

Õuna-kaalikasalat

Kalkuni-õunapada

Õuna-ingverisalsa

Õunavorm

Ahjuõunad

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega