Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hooaeg

VIDEO: Kuidas valmistada Pavlovat?

Hooaeg

VIDEO: Kuidas valmistada Pavlovat?

Aivar Kullamaa Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale Facebook
Munavalge vahustamine on kunst. Rita Osa õpetab küpsetama Pavlovat, mis pealt krõbe ja seest mõnusalt vahukomminätske.
Klassikaline Pavlova

4 munavalget
200-250 g suhkrut
1 tl veiniäädikat või sidrunimahla
2 tl tärklist

1 Pavlova jaoks vajad toasooje munavalgeid.
2 Püsivaks vahuks vahusta munavalgeid suhkruga mitte maksimumkiirusel, vaid keskmise ja maksimumkiiruse vahel (10-astmelisel skaalal umbes 7 peal). Munavalgemass peab suurenema 7 korda.
3 Valmis Pavlova on pealt krõbe ja seest pehme vahukommilaadse konsistentsiga.


KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega