Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hooaeg

Oad ja peekon käsikäes

Hooaeg

Oad ja peekon käsikäes

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Võid kindel olla, et kui ühte patta panna veidi peekonit ja ube, sünnib sellest midagi maitsvat. Pole vahet, millise iseloomuga on roog või mis värvi oad, need kaks sobivad kokku. 
Selliste toitude jaoks pole ube vaja pikalt keeta. Piisab, kui lased need kiirelt kuumast veest läbi, et oad jääksid krõmpsud.

Lihtne: Soe salat ubade ja kartulitega

Tervislik: Köögiviljaomlett

Eriline: Koorene põldoasupp

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga