Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hooaeg

10 rooga peojääkidest

Hooaeg

10 rooga peojääkidest

Toidutare
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Panthermedia/Scanpix
Meie inimestel on ikka kombeks pühade ajal veidi toiduvarumisega üle pingutada. Pole aga vaja peljata, me oskame samahästi nutikalt jääke uueks söömaajaks ära kasutada! Koondasime Toidutare varamust siia retsepte, mida teha siis, kui tundub, et kapsast, vorste ja kartulit on üle väikese riigi toitmise jagu!
Esmalt aga tuletame meelde, et kõik jäägid tuleks kiiremas korras peale söömist külma viia! Korralikult läbiküpsetatud lihatoidud säilivad siis kolm (linnuliha) kuni viis päeva. Salatitega aga tuleks olla ettevaatlik ja hinnata nende seisukorda. Toorsalatite eluiga on sageli napp 24 tundi.

Jõululaua jääkidest annab teha näiteks rosoljet või kapsasuppi. Verivorste saab hakkida salatisse. Praejäänused sobivad nii suurtesse einevõileibadesse kui ka vrappidesse. 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Lagman

Argitoidud
Lagman