Uudiskiri
Vanemad
Parimad kingid süüakse ju ära?
Kuulsin hiljuti üht väga armsat ütlemist: „Perele toidu valmistamine tähendab teistest hoolimist ja neile oma aja kinkimist“.
(11.12.2009)
Krõbe verivorst valmib aeglaselt
Detsembri lõpuks on kõik oma esimese verivorstiisu juba rahuldanud. Nüüd tuleb hakata mõtlema sellele, kuidas serveerida jõululaual vorste nii, et need pakuks uusi elamusi. Kui verivorstid olemas, tekib küsimus, kuidas saaks need korralikul…
(18.12.2008)
Jõulutoidud: kuidas sel aastal sõpru ja sugulasi üllatada?
On peresid, kus igal aastal pakutakse ühte ja sama ning üllatamine ei tule kõne allagi. Sült, verivorst, seapraad - vana hea klassika õigustab ennast alati. Aga kui siiski tahaks midagi uudset ja põne…
(18.12.2008)
Glögiõhtu maitsete ja meeltega
Käes on viimane aeg sõpradega üks mõnus glögiõhtu maha pidada, sest päevad jäävad aina lühemaks.
(22.02.2008)
Taljesõbralikud jõulud
Seekord võiks jõulud veeta ilma traditsioonilise seapraeta. Põnevaid maitseid eri maailma paikadest kokku noppides sain ma täiesti ebatavalise jõulumenüü, mis rõõmustab eelkõige lahjema toidu austajaid.
(14.12.2007)
Jõulumagusat koduköögist
Küllap troonib igas kodus jõululaupäevast kuni uue aastani, vahel isegi kuni kolmekuningapäevani suur maiustustevaagen. Oleks igati tore, kui vaagnal leiduks lisaks šokolaadikommidele, õuntele ja mandariinidele ka pähkleid, kuivatatud puuvi…
(15.12.2006)