Parimad kingid süüakse ju ära?

Kuulsin hiljuti üht väga armsat ütlemist: „Perele toidu valmistamine tähendab teistest hoolimist ja neile oma aja kinkimist“.
Ütlejaks oli prantslanna, kes Eestis elades hiljuti oma teise kokaraamatu kirjutas. Prantslased juba oskavad süüa teha ja sellest rõõmu tunda – see  on lahutamatu osa nende kultuurist. Eks meiegi saa köögis päris hästi hakkama ja toidud valmivad üks hõrgum kui teine. Sootuks tihemini võiks aga oma töövõite lähedaste ja Anne lauset täiendades ka sõpradega jagada.
Kui kiirel jõuluajal pole tõesti mahti üksteise juures koguneda, tehke midagi eriti maitsvat, pakkige kaunilt ja isuäratavalt ning kinkige sõpradele. Igatahes kordades parem alternatiiv mitmesuguste asjade ostmisele, mille vajalikkuses ja sobivuses ei saa kunagi täiesti kindel olla. Ja niipalju te ju oma sõpru ikka tunnete, et šokolaadivihkajale trühvleid kinkima ei hakka.
Mina olen juba mitmed jõulud saanud väga menukalt läbi punase pestoga. Paljud kingisaajad toovad aasta jooksul tühja purgigi tagasi, et nii kindlustada uus ports head omatehtud kraami.

Soolased kingitused
Peedilaastud
Punase sibula moos
Ürtidega maitsestatud õli
Punane pesto
Maitsesool
Marineeritud ingver
Pohlasinep

Magusad kingitused
Apelsinitrühvlid
Aprikoosid mandlilikööris
Magusad mandlid

Lastele meisterdamiseks
Värvilised šokolaaditrühvlid
Magusad pintslid
Karamellirosinad
Aknaga piparkoogid
Kass Arturi kook
Magused siilikesed
Moorapallid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa