Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kevad

Veel veidike rabarbrit!

Kevad

Veel veidike rabarbrit!

PrindiSoovita sõbrale Facebook
Foto: Jaan Heinmaa
Mitmekülgne rabarber kaunistab aianurka täies ilus, laiad lehelehvikud uljalt kerges kevadtuules hõljumas. Krõmps, hapu ja mahlast nõretav köögivili paneb igal kevadel nuputama uusi ideid ja eriti siis, kui head vanad koogiretseptid juba ühe ringiga ära on proovitud. Pille Enden pakub paar retsepti rabarberite purki panemiseks ning teeb ühe eriti kiire ja särava argiõhtu magusroa, röstitides rabarbrid ahjus pehmeks ja serveerides neid jogurtiga. Maru aga küpsetab rabarberitest ja maasikatest koogi, mis justkui maitset keeles unisooni laulaks.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes