Sparg-
livõsukesed taldrikule

Kas teadsid, et spargel kannab veel ka nime harilik aspar ning söödavad sparglid jagatakse kolmeks - rohelised sparglid, õrnad valged sparglid ja puuviljase maitsega lillad sparglid. Müügil on meil näha ka beebispargleid, mis on tavalistest rohelistest sparglitest magusamad ja siidisema tekstuuriga. Soolvees keedetud spargleid serveeri külma roana majoneesi või vinegertiga, soojalt Hollandi kastme või upumunaga. Püreestatud sparglist saab head suppi või püreed. Mõned jupid saab torgata juustusufleesse, rääkimata omlettidest ja quiche-laadsetest pirukatest. Ja üks nipp ka - sparglite keetmiseks siduge need kimpu, et köögiviljad terveina püsiks ja otsustaval hetkel pooleks ei murduks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa