8 koogiretsepti 8. märtsiks

Autor: Indrek Pärli
Tee oma naisperel suu magusaks! 8 maitsvat kooki,mille hulgast peaks igaüks jõukohase retsepti leidma.
 
  • Imelihtne kohupiimakook (Vaata)
  • Juustu-mokatort (Vaata)
  • Pähklipirukas (Vaata)
  • Kohupiima-sidrunikook (Vaata)
  • Purukook õunatäidisega (Vaata)
  • Jogurti-šokolaadikook (Vaata)
  • Kodujuustu-mascarponekook (Vaata)
  • Lihtne šokolaadikook (Vaata)

  • Loe ka:
    MINU HINNE
    KOMMENTAARID
    Lisa kommentaar
    Nimi:
    Sisu:
    Lisa
    annyi 25.jaan 2012 21:11
    Mulle päris maitses! Ja ahjus tahtis ka minul kauem olla, ehk kokku oma 1.15 h. Pealt katsin fooliumiga, et kõrbema ei läheks. Magusa poolest oleks võinud veic suhkrut lisada aga eriti oluline see ei olnud, kuna ise armastan vähem magusaid maitseid.
    huviline 04.jaan 2011 18:07
    Kuidas ise saaks martispani siis teha ??
    Hindaja 01.nov 2010 17:15
    Merike, pane martsipan paariks tunniks sügavkülma. :) See retseptis mainitud "külmkapi-külm" pole piisav, et saaks hästi riivida. Keeksist niipalju, et nüüd on tehtud ja olen saanud paremaid, aga samas pole ka see retsept üldsegi halb. :)
    EgoPrintsess 27.okt 2010 10:29
    Martsipani teen ise :A tehke teie ka;)
    Merike 05.okt 2010 15:55
    Kasutasin Kalevi martsipanimassi arahhisega, kuna saare peal on valik nadi. Kuigi martsipan oli nädal aega külmikus olnud, oli riivimisega raskusi. Mandlijahu saamiseks panin mandlilaastud kilekotti ja rullisin taignarulliga. Ja kui tainas valmis, maitsesin. Tundus maitsetu ja lisasin 1,5 dl suhkrut. Pöördõhuga oli 30 minutiga ilusti kerkinud ja küps. Keeks on hea, aga on kindlasti paremaid.
    brr 03.okt 2010 19:35
    martsipani maitset ei olnud eriti:(
    soolapähkel 30.sept 2010 19:49
    Elan olude sunnil Soomes ja ostsin siit martsipani massi. Kahjuks koogil kyll martsipani maitset polnud. Arvan, et neil see martsipani mass on suhkrumass.Minu jaoks oli see keeks magus. Ahjus tahtis olla ka kauem kui 45 min, pealt oli valmis aga seest toores. Pidin fooliumi peale panema. Kerkis väga ilusti. Minumeelest on paremaid keekse olemas, hinde annaksin 4 miinus.
    teadja 29.sept 2010 16:42
    Rimis müüakse saialettide juures.
    k. 28.sept 2010 19:05
    Kalevi martsipani, nii arahhiisi kui mandil oma nägin täna Kristiine Prismas. Eelmisel nädalal ostsin aga Selverist ka Kalevi mandlimartsipani, aga see oli pandud 50g heledavärvilisse pakendisse, mitte sellesse tavalisse läbipaistvasse.
    NAAJ 27.sept 2010 17:15
    Vaat sellepärast ma ei olegi enam Kalevi martsipani poes näinud. Aga eelmisel nädalal ostsin Selverist Taani firma Odense martsipanimassi. Kiri näitab, et 60%-lise mandlisisaldusega. Kui palju maksis, ei mäleta. Ostsin kohe mitu tükki, peaks küll küpsetamiseks sobima. Aga Kalev valmistab ühte ?okolaadi, väikesed, vist olid 40 grammised, nimi Martsipan ja valged. Sõin ühe ära, täiesti martsipan oli. Ma mõtlesin, et katsetaks neid ka.
    Hindaja 27.sept 2010 14:11
    Kalev on lõpetanud mandlimartsipani-
    massi tootmise? Igak juhul poodides pole ma viimasel ajal näinud... Kust saaks martsipani osta? :) (arahhiisi oma ei taha)
    1