Uudiskiri
Vanemad
Külma aja turgutavad supid
Külmal ajal on toitude populaarsuse edetabelis supil kindel koht. Kui oled frikadellisupist isu täis söönud, siis proovi veidi teistmoodi maitsestiilid ka ära.
(11.11.2011)
Mart tuleb külla!
Neljapäeval peab olema valmis kostitama ootamatuid külalisi, kel näod maalitud ja vatijoped seljas. Mardipäeval pole vaid kommid need, mis peaksid laual olema. Traditsioone austades võiks ette võtta kohe suurema söögitegemise.
(07.11.2011)
Sibulata on kurb maailm
Me kõik nutame ta käes, aga ilma hakkama ei saa. Enamik argitoite lausa nõuab selle kuldse mugula maitset, mida isegi kirjeldada ei oska, aga mille puudumist tunneme otsekohe. Paljud võtavad igal sügisel ette Peipsitiiru, et täiendada oma…
(25.10.2011)
Ood punapeedile
Ilus, tervislik ja maitsev – mida muud võiks ühelt köögiviljalt oodata. Punapeet vastab kõikidele ootustele, mida kodune toidulaud esitab. Ei tasu ka unustada, et punapeet on ka mitmekülgne, sobides supiks, salatiks ja isegi koogiks. Eelist…
(24.10.2011)
Suur praad ahju
Ühest küljest on piraka lihakäntsaka ahjuviskamine kõige hõlpsam viis suurem seltskond ära toita ... teisest küljest, suuri lihatükke ja terveid linde kipuvad inimesed veidi pelgama. Pigem kiputakse steike praadima või väiksemaid lihatükke…
(03.10.2011)
Mida teha pontsaka kõrvitsaga?
Köögis suure kõrvitsaga omavahel olles ei tea esialgu, mis selle hiigelmarjaga ära teha. Kui veidi mõtet edasi veeretada, rulluvad lahti ideed, mis aina magusamakas muutuvad. Ja üks on ka kindel mis kindel, kõrvits teeb oma maheda olekuga…
(26.09.2011)