Uudiskiri Instagram Facebook
 
Sügis

Pada tulele või ahju!

Sügis

Pada tulele või ahju!

PrindiSoovita sõbrale Facebook
Foto: Jaan Heinmaa
Podisev pada ahjus või pliidil mõjub pimedal sügisõhtul turvaliselt. Mõnus pajaroog pakub maitseelamuse tervele perele ning miks mitte ka nädalavahetusel külla tulnud sõpradele-sugulastele.

Pajaroa ettevalmistamine ei võta palju aega. Samal ajal, kui toit potis haudub, saab tegelda muu meelepärasega: suhelda lastega, mehega või puhata enne kosutavat õhtusööki.
Siit leiad nii kiirelt valmivaid padasid kui ka tund-kaks ahjus küpsevaid roogi. Viimaseid on mõnus teha vihmastel nädalavahetustel. Pajaroa valmistamiseks on parimad malmist haudepotid, mida saab panna nii ahju kui pliidile. Neis on mugav liha või köögivilju pruunistada ning hiljem hautada. Haudepotiga saab ka roa lauale anda. Samas saab pajarooga muidugi ka igas teises paksupõhjalises suuremas potis teha. Valmis roog tasub puistata üle värskete ürtidega, just need annavad pajaroale viimase lihvi ja võimsa aroomi. Keedetud riis või kartulid kõrvale ja maitsev-toitev õhtusöök ongi olemas. Mõnusat podistamist!

Kreooli pajaroog
Veiselihapada salveiga
Prantsuse lambapada
Koorene kanapada seente ja sinepiga
Kuskuss hakkliha ja köögiviljadega
Magushapu hiina lihapada

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega